3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Chelsea, gözünü Arsenal'in yıldızına dikti!

Chelsea, Arsenal'de forma şansı bulamayan Aaron Ramsdale için harekete geçti. İngiliz basınında yer alan habere göre Chelsea, Ramsdale için ocak ayında girişimde bulunacak.

YELİZ GEDİMAN24 Ekim 2023 Salı 18:26 - Güncelleme:
Chelsea, gözünü Arsenal'in yıldızına dikti!

Brighton'dan 28 milyon euro karşılığında transfer ettiği Robert Sanchez'den istediği verimi alamayan Chelsea, gözünü Arsenal'de fazla süre alamayan Aaron Ramsdale'e çevirdi.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Chelsea, son maçlarda yediği hatalı goller nedeniyle Robert Sanchez'i zorlayabilecek bir kaleci arayışına başladı. Bu doğrultuda Londra ekibinin Arsenal'de David Raya'nın gerisinde kalan Aaron Ramsdale'i listesine aldığı ifade edildi.

İngiliz devinin, Arsenal'de fazla süre alamaması kozunu kullanıp Ramsdale için ocak ayında girişimde bulunacağı belirtilen haberde, Chelsea'nin bu transferi bitirmeye yakın olduğu aktarıldı.

OYNAYABİLECEĞİ BİR TAKIM İSTİYOR

Öte yandan İngiliz milli takımının kalecisi olan Ramsdale'in de daha fazla oynayabileceği bir takıma gidip, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'na formda gitmek istediği belirtildi.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Arsenal kalesini 6 maçta koruyan 25 yaşındaki İngiliz kaleci, bu karşılaşmalarda kalesinde 5 gol görürken 2 karşılaşmada da kalesini gole kapadı.

  • Aaron Ramsdale
  • Chelsea Arsenal
  • Ocak transferi