11 Temmuz 2025 Cuma / 16 Muharrem 1447

Chelsea kötü seriyi bitirdi

İngiltere Premier Lig'in 22. haftasında Chelsea, konuk ettiği Wolverhampton'ı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte 5 maçlık galibiyet hasreti sonra eren Chelsea, puanını 40'a yükseltti ve 4. sıraya yerleşti.

Haber Merkezi21 Ocak 2025 Salı 01:44 - Güncelleme:
Chelsea kötü seriyi bitirdi

İngiltere Premier Lig'in 22. haftasında Chelsea, Wolverhampton'ı konuk etti.

Stamford Bridge'de oynanan mücadeleyi ev sahibi 3-1 kazandı.

Chelsea'ye galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Tosin Adarabioyo, 60. dakikada Marc Cucurella ve 65. dakikada Noni Madueke kaydetti.

Wolverhampton'ın tek golü ise 45+5. dakikada Matt Doherty'den geldi.

CHELSEA'NİN HASRETİ BİTTİ

Bu sonuçla birlikte 5 maçlık galibiyet hasreti sonra eren Chelsea, puanını 40'a yükseltti ve 4. sıraya yerleşti.

VITOR PEREIRA, GALİBİYETİ UNUTTU

Vitor Pereira ile çıktığı ilk iki lig maçını kazanan ve sonrasında 1 beraberlik 2 mağlubiyet alan Wolverhampton, bu sonuçla birlikte galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Pereira'nın ekibi, 16 puanda kalırken, ligde 17. sırada konumlandı.

Premier Lig'de bir sonraki hafta Chelsea, Manchester City'ye konuk olacak. Wolverhampton ise Arsenal'i konuk edecek.

ÖNERİLEN VİDEO

Kepçenin temas ettiği binanın çökme anı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...