25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kerem Aktürkoğlu için çılgın rakam! Teklif resmen belli oldu

Kerem Aktürkoğlu için Marsilya harekete geçti. Fransız ekibinin Kerem Aktürkoğlu için teklifini yapacağı iddia edildi. Sarı-kırmızılılar milli oyuncunun transferinden 25 milyon euro gelir elde etmek istiyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi1 Nisan 2022 Cuma 18:25 - Güncelleme:
Kerem Aktürkoğlu için çılgın rakam! Teklif resmen belli oldu

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray ve Milli Takım'da gösterdiği performansla bu sezon alkışları topladı. 24 yaşındaki oyuncu için bir çok Avrupa kulübü devreye girdi. Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos, Kerem Aktürkoğlu için 25 milyon euro talep etti.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN ÇILGIN RAKAM

Fransız kulübü Marsilya, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun bu sezon oynanan Avrupa Ligi maçından bu yana yakından takip ediyor. 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Marsilya transfer için resmen devrede. Yaz transfer döneminde Kerem'i kadrosuna katmak için gerekli bütçeyi de Galatasaray'a sunacağı belirtiliyor.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN PERFORMANSI

Milli yıldız Süper Lig'de bu sezon ikinci senesini geçiriyor. Büyük çıkış yakalayan Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'da çıktığı 44 maçta 11 gol 7 asistlik performans gösterdi. 24 yaşındaki oyuncu ligde 8 gol 3 asist, Avrupa Ligi'nde de 3 gol 4 asist yaptı.

Star Gazetesi