19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Tarihe geçecek rakam! Andreas Cornelius gidiyor: Çılgın teklif

Andreas Cornelius için Fiorentina harekete geçti. İtalyan ekibinin Trabzonspor'daki başarılı performansıyla beğeni toplayan Andreas Cornelius için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi24 Haziran 2022 Cuma 15:28 - Güncelleme:
Tarihe geçecek rakam! Andreas Cornelius gidiyor: Çılgın teklif

Trabzonspor'daki performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Andreas Cornelius için Serie A takımlarından Fiorentina harekete geçti. İtalyan ekibinin Andreas Cornelius için 10 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

FIORENTINA, ANDREAS CORNELIUS'UN PEŞİNDE

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A takımlarından Fiorentina, Trabzonspor'da forma giyen Andreas Cornelius'u kadrosuna katmak istiyor. İtalyan ekibi Danimarkalı golcü için 10 milyonu gözden çıkardı ve önümüzdeki günlerde bordo-mavililere teklifte bulunacak.

ANDREAS CORNELIUS, SICAK BAKIYOR

Haberde, bordo-mavililerin başarılı golcüsü Andreas Cornelius'un Fiorentina'ya gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

TARİHE GEÇECEK

Andreas Cornelius'un transferinin 10 milyon euro karşılığında gerçekleşmesi halinde Yusuf Yazıcı'nın ardından en pahalı transfer satışı olarak bordo-mavililerin tarihine geçecek.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

TRABZONSPOR KARNESİ

Andreas Cornelius, Trabzonspor formasıyla geçtiğimiz sezon 42 resmi maçın 31'inde ilk 11'de yer aldı. 29 yaşındaki Danimarkalı golcü, bu karşılaşmalarda 17 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi