25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Cimbom'da flaş Bruma kararı!

Aslan’a Portekiz’in Sporting Lizbon kulübünden, 12 milyon Euro’ya transfer ettiği Bruma, devre arasında bir başka takıma kiralanıyor.

28 Aralık 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Cimbom'da flaş Bruma kararı!
Başkan Ünal Aysal’la görüşen teknik direktör Roberto Mancini’nin, “Bruma’yı tecrübe kazanabileceği bir takıma kiralayalım. Şu an bu haliyle bu takımda oynayabilmesi mümkün değil” dediği, bunun üzerine genç yeteneğin sezon sonuna kadar başka bir kulübe kiralık verilmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi. 
 
 
6 AYDA GÖZDEN DÜŞTÜ
 
 
Sezon başında, Fatih Terim’in isteğiyle uzun uğraşlar sonunda S.Lizbon kulübünden bonuslarla birlikte 12 milyon Euro’yu bulan bir bedelle alınan ve büyük umutlar beslenen genç oyuncu, böylece daha 6 ay bile geçmeden gözden çıkarılmış oldu. Mancini‘nin özellikle yabancı kısıtlaması sebebiyle Bruma’yı kadroya dahi alamamaktan dolayı yaşadığı sıkıntıyı dile getirdiği ve “Kiralarsak, gideceği kulüpte hem oynar hem de tecrübe kazanır. Seneye daha iyi bir oyuncu olarak geri dönebilir” dediği bildirildi.
 
 
Bu gelişmeler üzerine Sarı-Kırmızılı idareciler, menajeri ile temasa geçip Bruma’nın ülkesinde kiralık gidebileceği bir kulüp bulmasını istedi. Yıldız oyuncuyu yurt içinde bir kulübe göndermeyi düşünmeyen yönetim, başta Portekiz olmak üzere Avrupa’dan çıkacak talipleri bekliyor.