1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Cimbom'un kasası dolup taşacak! Dünya devi Galatasaray'ın 3 yıldızına birden talip

Galatasaray, Avrupa'da oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekerken yıldızlarına da ilgi devam ediyor. Cimbom'un 3 oyuncusuna talip olan dünya devi devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalacak. İşte detaylar...

Star Gazetesi25 Ekim 2023 Çarşamba 18:09 - Güncelleme:
Cimbom'un kasası dolup taşacak! Dünya devi Galatasaray'ın 3 yıldızına birden talip

Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Galatasaray'ın 3 yıldız ismi ile birden ilgileniyor. Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson ve Sacha Boey'e için scout ekibini görevlendiren Ange Postecoglou'nun Ocak transfer döneminde Galatasaray'ın yıldızları ile kadrosunu güçlendirmeye çalıştığı bildiriliyor.

GALATASARAY'IN İLİŞKİLERİ TRANSFERLERİ GETİREBİLİR

Kuzey Londra ekibi, yazın sonlarında Davinson Sanchez'i Galatasaray'a sattıktan sonra, uyumsuz orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele'nin de İstanbul'a kiralık olarak transfer olmasına izin verdikten sonra Türk deviyle iyi bir ilişkiye sahip. Postecoglou, yeni yılda takımının hangi alanlarını güçlendireceği konusunda seçeneklerini açık tutuyor.

NELSSON İLK HEDEF, ARDINDAN KEREM VE BOEY VAR

Her ne kadar Nelsson kesinlikle ilk hedef olarak gösterilse de, Tottenham'ın ana ilgisinin Kerem Akturkoğlu ve Sacha Boey için de olduğu söyleniyor.

KEREM'E TALİPLER FAZLA

25 yaşındaki kanat oyuncusu Aston Villa ve Everton'un da radarında olsa da, Atletico Madrid'in de Kerem Akturkoğlu'nu takip edeceği yönünde haberler var. La Liga takımı, Pazar günü Beşiktaş'a karşı oynayacağı dev maçta yıldız ismi izletti.

BOEY'E DE İLGİ VAR

Tottenham yetkilileri Sacha Boey ile de ilgileniyor. Ange Postecoglou yıldız ismi kadrosunda görmeye sıcak bakıyor.