21 Haziran 2025 Cumartesi / 25 ZilHicce 1446

Denizlispor'un Tom Boere'ye kanca attığı öğrenildi

Forvete Hugo Rodallega'yı alan Denizlispor'un Twenteli Tom Boere'ye kanca attığı öğrenildi. Hollandalı forvetin birçok talibinin olduğu ancak Horoz'un transferde bir adım önde olduğu iddia edildi.

18 Temmuz 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Denizlispor'un Tom Boere'ye kanca attığı öğrenildi

Denizlispor, transferde büyük oynuyor. Hücum hattına Rodallega, Sacko ve Sedat gibi isimleri transfer eden yeşil-siyahlılar kancayı Twente'li Boere'ye taktı.

Hollanda ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve yeni bir maceraya atılmak istediği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon ligde 31 maçta 16 gol, 4 asist yaparak 20 gole etki eden golcü oyuncuyla yönetimin yıllık maş konusunda pazarlık halinde olduğu öne sürüldü. Yeşil-siyahlılar hücum hattına Boere'yi alarak gol sorunu yaşamak istemiyor.

ÖNERİLEN VİDEO

AK Parti'den Babalar Günü'ne özel video

Kapat
Video yükleniyor...