29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Dev teklif! Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu: Rakamı resmen duyurdular...

Miha Zajc, bu sezonki performansıyla Fenerbahçe'de beğeni toplayan isimlerden biri olmuştu. İtalya Serie A ekiplerinden Torino'nun Miha Zajc'ı istediği ve sarı-lacivertlilere 4 milyon euroluk teklifte bulunduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi6 Haziran 2022 Pazartesi 18:00 - Güncelleme:
Dev teklif! Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu: Rakamı resmen duyurdular...

Fenerbahçe'de bu sezon performansıyla adından söz ettiren Miha Zajc için Serie A ekiplerinden Torino devreye girdi. İtalyan ekibinin Miha Zajc için 4 milyon euro ile sarı-lacivertli takımın kapısını çaldığı iddia edildi.

MIHA ZAJC'A İTALYAN KANCASI

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A ekiplerinden Torino, Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Miha Zajc'a talip oldu. İtalyan ekibi 27 yaşındaki Sloven oyuncu için 4 milyon euroluk teklifte bulundu.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Fenerbahçe'nin 2019'un yazında kadrosuna kattığı Miha Zajc ile 2023'ün yazına kadar 1 sezonluk daha sözleşmesi bulunuyor. Sloven oyuncunun transferi ile ilgili kararı yeni teknik direktör Jorge Jesus'un vermesi bekleniyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

MIHA ZAJC'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Miha Zajc, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 41 resmi maçın 30'unda ilk 11'de yer aldı. 27 yaşındaki Sloven orta saha, bu karşılaşmalarda 9 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi