16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Devler, Sow için kapışıyor!

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow'u İngiltere'nin Liverpool kulübünden ardından Arsenal takımı da transfer etmek istiyor.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Devler, Sow için kapışıyor!
Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in devre arasında transfer etmek istediği forvet adayları arasında Fenerbahçe'nin Senegalli forveti dışında Chelsea'den Demba Ba ve Real Madrid'den Karim Benzema yer alıyor. F.Bahçe sezon başında Liverpool, Newcastle United ve Manchester United'ın 15 milyon Euro'luk teklifini reddetmişti. Sow'un Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmede '17 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi yer alıyor. Ancak Sow her fırsatta Türkiye'de ve Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu ifade ediyor. Sarı-lacivertli takımda sezon başında teknik direktör Ersun Yanal ile sorunlar yaşayıp yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne gönderilen Sow, daha sonra sarı-lacivertli ekipte forma giymeye başladı ve attığı 8 golün yanı sıra yaptığı asistlerle takımın liderlik koltuğunda oturmasına önemli katkı yapmıştı.
 
 
Emre devreyi bekliyor
 
 
Sarı-lacivertli takımda sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan uzak olan Emre Belözoğlu, düz koşulara başladı. Tecrübeli futbolcunun hedefi devre arası kampında eksiklerini giderip ikinci yarıya hazır olmak.
 
 
Aykut Kocaman dinlenecek
 
 
F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Lazio'dan resmi bir teklif gelmediğini belirtirerek 'Bu sene dinleneceğim' dedi. Kocaman'a son olarak İngiliz ekibi Cardif City'nin talip olduğu ileri sürülmüştü.