26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Dilmen: 'Başbakan bunları hak etmedi'

Futbol Programı yorumcusu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe taraftarının Başbakan Erdoğan ve hükümet aleyhinde yaptığı tezahüratları kınadığını açıkladı.

29 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Dilmen: 'Başbakan bunları hak etmedi'
Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kayserispor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından Futbol Programı yorumcusu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Kayserispor ve ilk yarı performansını değerlendirdi. Dilmen, ayrıca Fenerbahçeli taraftarların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği tepki hakkında da yorumda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'ın açıklamalarından satır başları;
Tecrübeli yorumcu konuşmasında şunları söyledi; " Siyasetin ve sporun birbirine karışmaması lazım. Benim bu süreçte çok iyi bildiğim konular var. Ben Fenerbahçeliyim.. İnsanlar bana gönül koyabilir ama Başbakanımızın şahsına karşı yapılan tezahüratları kınıyorum. 3 Temmuz sürecinde Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan, herkesten fazla Fenerbahçelilik göstermiştir. Bildiğim için söylüyorum. Bu ayrıntıların hepsini sayın Aziz Yıldırım biliyordur ve konuyla ilgili açıklama yapmasını bekliyorum. Bir Fenerbahçeli olarak gerçekten çok üzüldüm. Çok ciddi hizmetleri olan ülkenin Başbakanına haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Neden haksızlık yapıldığını da Başkan Yıldırım'ın açıklamasını bekliyorum. Beğenmeyebilirsiniz, oy kullanmayabilirisiniz. Zaten Fenerbahçe kulübüne siyasetin karışmaması lazım. Sayın Başbakan herkesten fazla Fenerbahçelilik yapmıştır hiç haketmedi"