2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Dimitrios Pelkas resmen gidiyor! Rakam bile belli oldu

Dimitrios Pelkas için Fenerbahçe hikayesi sona eriyor. Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Dimitrios Pelkas'a Hull City'nin talip olduğu ve transferin 4-5 milyon euro civarında bir rakamla gerçekleşeceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi23 Temmuz 2022 Cumartesi 22:30 - Güncelleme:
Dimitrios Pelkas resmen gidiyor! Rakam bile belli oldu

Championship takımlarından Hull City, Ozan Tufan ve Allahyar'ın ardından Fenerbahçe'den Dimitrios Pelkas'a talip oldu. İngiliz ekibinin Dimitrios Pelkas için ısrarcı olduğu ve transferin 4-5 milyon euro civarında bir rakamla biteceği iddia edildi.

DIMITRIOS PELKAS, YOL AYRIMINDA

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Dimitrios Pelkas için karar verildi. O bölgeye yapılan yeni transferlerin ardından teknik direktör Jorge Jesus'un Yunan oyuncunun satışına onay verdiği öğrenildi.

HULL CİTY, DIMITRIOS PELKAS İÇİN DEVREDE

İngiltere basınında yer alan habere göre; Championship ekiplerinden Hull City, Fenerbahçe'de forma giyen Dimitrios Pelkas'a talip oldu. Ada ekibi Dimitrios Pelkas'ı ısrarla istiyor. 4-5 milyon euro civarında bir rakamla gerçekleşmesi beklenen transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

PELKAS'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Dimitrios Pelkas, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 33 resmi maçın 13'ünde ilk 11'de yer aldı ve toplam 1266 dakika süre aldı. 28 yaşındaki Yunan oyuncu, bu karşılaşmalarda 5 golle takımına katkıda bulundu. Sarı-lacivertlilerin 2020'nin yazında kadrosuna kattığı Pelkas, toplam 65 maça çıktı ve 13 gol, 8 asist yaptı.

Star Gazetesi