19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Domenec Torrent: Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli'nin derbide oynama ihtimali yok

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde evinde Fatih Karagümrük'ü 2-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

2 Nisan 2022 Cumartesi 23:08 - Güncelleme:
Domenec Torrent: Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli'nin derbide oynama ihtimali yok

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası konuştu.

Galibiyetle ilgili konuşan Domenec Torrent, "Oyuncuların başlangıcıyla ilgili memnunuz. Deneyimli olduğum için milli aralardan sonra ne olduğunu bilirim. her zaman zor maçlar oynanır. Farklı çalışıyorlar, kendilerini milli takımda hissediyorlar. Milli takımdan sonra bu maça odaklanmanın ne kadar önemli olduğunu anlattık. Kerem Aktürkoğlu sakatlandı. Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed sakat döndü. Taylan Antalyalı ev Alexandur Cicaldau daha fazla oynayamayacaklarını belirterek değişiklik istediler. Takımdan, taraftar ve başkandan bu galibiyet için memnunuz." dedi.

"MOHAMED VE FEGHOULI OYNAMAZ"

Maçta sakatlanan Kerem Aktürkoğlu'nun durumunun kontrollerden sonra netleşeceğini vurgulayan İspanyol teknik adam, "Sakatlıklara pazar günü bakacağız. Sonrasında Fenerbahçe'ye en iyi şekilde hazırlanacağız. Kimlerle oynayacağımızı bilmiyoruz ama en iyi şekilde oynayacağı. Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli'nin derbide oynama ihtimali yok." ifadelerini kullandı.