5 Nisan 2026 Pazar / 18 Sevval 1447

Dursun Özbek'ten Cenk Ergün'e: Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda'yı almadan gelme

Operasyon için yurt dışında bulunan futbol direktörü Ergün, başkan Özbek’in, “İkisini de almadan gelme” talimatıyla beraber Gomis ve Belhanda’yı İstanbul’a getirmeye hazırlanıyor. Hedef, iki yıldızı da 13 Temmuz’daki Östersunds maçına yetiştirmek.

21 Haziran 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Dursun Özbek'ten Cenk Ergün'e: Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda'yı almadan gelme

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, “Galatasaray uçakları bu hafta inmeye başlayacak” diyen ve transfer bombalarını işaret eden Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek’ten, futbol direktörü Cenk Ergün’e talimat... Transfer operasyonu için yurt dışında bulunan Ergün’e, “İkisini de almadan gelme” diyen Özbek, Gomis ve Belhanda’nın bu hafta mutlaka İstanbul’da olmasını istiyor.

Cenk Ergün’ün de, son pürüzleri hallederek iki yıldızı birden yanına alarak Florya’ya dönmeye çalıştığı öğrenildi. Asıl hedef, Gomis ve Belhanda’yı, 13 Temmuz’da Avrupa Ligi’nde Östersunds ile oynanacak deplasman maçında oynatabilmek.

Gomis havaya girdi bile

Sosyal medya üzerinden taraftarla sürekli iletişim halinde olan 31 yaşındaki Gomis, şimdiden havaya girmiş durumda. Belhanda cephesinde ise detaylar ortaya çıkmaya başladı. France Football, Belhanda için Galatasaray’ın 8 milyon Euro artı 1 milyon Euro bonus bedeli ödeyeceğini duyurdu. Haberde aynı zamanda başarılı hücum oyuncusuyla 4 senelik bir mukavele imzalanacağı duyuruldu. 27 yaşındaki Faslı futbolcu geçen sezon kiralık oynadığı Nice’te 3 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi ve tekrar formunu yakaladı.

Fanatik

ÖNERİLEN VİDEO

Kan donduran cinayette yeni detay: O anlar kamerada

Kapat
Video yükleniyor...