29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Trabzonspor'da korkutan sakatlık! Edin Visca hastaneye kaldırıldı

Trabzonspor'un evinde Hatayspor ile karşılaştığı maçta sakatlanan Edin Visca, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sol kolundan sakatlanan oyuncusu Edin Visca'nın humerus kemiğinde kırık meydana geldiği belirtildi.

12 Ağustos 2022 Cuma 21:52 - Güncelleme:
Trabzonspor'da korkutan sakatlık! Edin Visca hastaneye kaldırıldı

Süper Lig 'in 2. haftasında Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin 40. dakikasında Edin Visca ciddi bir sakatlık geçirdi. Kolundan sakatlanan yıldız futbolcu, sahaya giren ambulans yardımı ile hastaneye götürüldü.

Kolunda kırık şüphesi bulunan Visca, sedye ile ambulansa taşınırken tribünlere "ben iyiyim" işareti yaptı. Trabzonspor'un kısa süre içerisinde Visca'nın durumu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

NELER YAŞANDI?

Mücadelenin 40. dakikasında Visca, Falette ile girdiği ikili mücadele sonrası kolunun üzerine ters bir şekilde düştü. Yerden kalkamayan futbolcuya sağlık ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kolunda kırık şüphesi bulunan Visca sedye yardımıyla sahaya giren Ambulansa taşındı ve hastaneye götürüldü.

Yaklaşık 5 dakikalık beklemenin ardından Visca'nın yerine Kouassi oyuna girdi ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

2 AY OYNAYAMAYABİLİR

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Atakaş Hatayspor ile sahasında karşılaşan Trabzonspor'un sol kolundan sakatlanan oyuncusu Edin Visca'nın humerus kemiğinde kırık meydana geldiği bildirildi. Karşılaşmanın 40. dakikasında sakatlandıktan sonra Boşnak futbolcu, ambulans ile Medical Park Yıldızlı Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan kontrollerinde oyuncunun sol humerus kemiğinde kırık tespit edildi. Oyuncunun, yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi. Bu arada Visca'nın sakatlık haberini alan eşi ve çocuğu da hastaneye geldi.