19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ekrem Ekşioğlu Kayseri Erciyesspor'da

Kayseri Erciyesspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 35 yaşındaki defans oyuncusu Ekrem Ekşioğlu'nu transfer etti.

15 Temmuz 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Ekrem Ekşioğlu Kayseri Erciyesspor'da
Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine İkinci Başkan Naşit Doğan, Basın Sözcüsü Turgut Kantarcı ile Ekrem katıldı. Basın Sözcüsü Turgut Kantarcı, teknik direktör Fuat Çapa'nın isteği doğrultusunda solbek mevkiindeki açığı gidermek için Ekrem Ekşioğlu transferini gerçekleştirdiklerini söyledi. Kantarcı, "Ekrem'le 1 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Tecrübeli futbolcuyu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki başarılı performansıyla tanıyorsunuz. Hocamızın, birinci kamp dönemine yönelik istekleri doğrultusunda stoper ve orta saha arayışımız da sürüyor" diye konuştu.

Bundan sonra tecrübelerini Kayseri Erciyesspor'un başarısı için aktaracağını söyleyen Ekrem de, imzanın ardından şöyle dedi:

"Hedefi olan bir takıma geldim. Kayseri Erciyesspor, PTT 1'inci ligde gıpta ile bakılan spor kamuoyunun sempati duyduğu takım oldu. Süper ligde de ses getirmeye devam edeceğine inanıyorum. Fuat Çapa'da önemli yerli teknik adamlardan biri. Farklı tecrübe edinmek, yeni şeyler öğrenmek için geldim. Hala öğrenmeye açım"

FORMA KRİZİ

İmza töreninde Ekrem'e forma bulunamadı. Kulüpte forma olmadığı, malzemecinin de Almanya kampında olduğu gerekçesiyle tecrübeli futbolcu imza törenin ardından gazetecilere formasız poz vermek zorunda kaldı. Çalışmalarını Almanya'nın Münih kentinde sürdüren Kayseri Erciyesspor'un 20 Temmuz'da Belçika kampının başlayacağı ve 5 hazırlık maçı oynayacağı da bildirildi.