25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Emre Mor, çılgın teklifi elinin tersiyle itti! Sebebini açıkladı

Emre Mor, Fatih Karagümrük'te forma giyerken birçok Avrupa ekibini peşine takmıştı. İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ve Torino'nun teklifini geri çeviren Emre Mor, sarı-lacivertli takıma imza attı ve sebebini de açıkladı. İşte detaylar...

Star Gazetesi7 Temmuz 2022 Perşembe 22:25 - Güncelleme:
Emre Mor, çılgın teklifi elinin tersiyle itti! Sebebini açıkladı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Mor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Fatih Karagümrük'te sergilediği başarılı performansla büyük beğeni toplamış ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı Emre Mor için İtalya'dan iki teklifin geldiği öğrenildi.

EMRE MOR, İKİ TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, Emre Mor'u takımda tutarak önümüzdeki sene Avrupa'ya satmak istiyordu. Ancak Emre Mor'u Fenerbahçe kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncunun da sarı-lacivertlilere gitmek istemesi transferde belirleyici oldu. Mor, Serie A ekiplerinden Fiorentina ve Torino'dan gelen teklifleri de geri çevirdi.

"TEK İSTEĞİM FENERBAHÇE'YDİ"

Emre Mor, İtalyan ekiplerinden gelen teklifleri geri çevirdi. Sebebini ise sarı-lacivertlilere imza attıktan sonra açıklayan 24 yaşındaki oyuncu, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Geçtiğimiz sezonun başında belirlediğim plana sadık kaldım ve Fenerbahçe'ye geldim. Türkiye'de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe'ydi. Bu şekilde devam edip bir sonraki seviyeye ulaşmak istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

EMRE MOR'UN PERFORMANSI

Emre Mor geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te 29 resmi maça çıktı. 24 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 4 asistle skora katkıda bulundu.

Star Gazetesi