19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çılgın teklif! Emre Mor'a dünya devi resmen talip oldu

25 yaşındaki yıldız Emre Mor bu sezon Süper Lig'de küllerinden doğdu. Fatih Karagümrük forması giyen milli futbolcu için Fiorentina devreye girdi. Emre Mor için Fatih Karagümrük de devrede. İşte detaylar...

Star Gazetesi18 Mayıs 2022 Çarşamba 20:28 - Güncelleme:
Çılgın teklif! Emre Mor'a dünya devi resmen talip oldu

Süper Lig'de Fatih Karagümrük forması giyen Emre Mor için İtalya Serie A'dan Fiorentina devreye girmişti. Dev kulüp milli yıldız için Celta Vigo'nun kapısını çaldı. Fatih Karagümrük'ün de Emre Mor için satın alma opsiyonu bulunuyor. Ancak oyuncu hiçbir kulüple anlaşmış değil.

EMRE MOR ÇILGINLIĞI

25 yaşındaki yıldız kariyerinin başında Borussia Dortmund'a transfer olmuş ancak beklentilerin altında kalmıştı. Daha sonrasında Celta Vigo'ya transfer olan ve İspanya'da da başarısız olan futbolcu bu sezon Fatih Karagürük'e transfer olmuştu. Tekrardan çıkış yakalayan Emre Mor için Fiorentina devrede. İtalyan kulüp Emre Mor'u kadrosuna katmak istiyor ancak Fatih Karagümrük de satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor. Son kararı Emre Mor verecek.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

EMRE MOR'UN KARAGÜMRÜK KARNESİ

Süper Lig'de bu sezon 25 maça çıkan Emre Mor, 5 gol 3 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 3 maça çıkan genç yıldız 1 gol 1 de asist yapmayı başardı. Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük'te toplam 28 maça çıktı.

Star Gazetesi