3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Emre Mor, Süper Lig'i resmen salladı! Rekorları altüst etti

Emre Mor, Fenerbahçe formasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Top kapmada sarı-lacivertli takımın en iyisi olan Emre Mor aynı zamanda 7 başarılı dripling ile Süper Lig'in en iyisi oldu. İşte detaylar...

Star Gazetesi23 Eylül 2022 Cuma 20:23 - Güncelleme:
Emre Mor, Süper Lig'i resmen salladı! Rekorları altüst etti

Fenerbahçe'de Emre Mor fırtınası devam ediyor. Emre Mor, sarı-lacivertli formayla 8 top kapma ile takımının en iyisi olmayı başarırken 7 başarılı dripling ile 7. haftada Süper Lig'in en iyisi olmayı başardı.

EMRE MOR, TAKIMININ EN İYİSİ

Sarı-lacivertli takımda top kapma istatistikleriyle zirveye çıkan Emre Mor, 8 top kapma ile Luan Peres ve Ferdi Kadıoğlu'nu geride bırakarak Fenerbahçe'nin bu alandaki en iyi futbolcusu oldu.

SÜPER LİG'E EMRE MOR DAMGASI

Emre Mor, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor'u 5-0 yendiği maça performansıyla damga vurdu. 7 başarılı dripling yapan 25 yaşındaki oyuncu, 7. haftanın bu kategoride Süper Lig'de en iyisi olmayı başardı.

FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz 2 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Emre Mor, sarı-lacivertli formayla şu ana kadar 10 maçta forma giydi. 6 karşılaşmada ilk 11'de yer alan ve toplam 476 dakika sahada kalan 25 yaşındaki oyuncu, 2 golle takımına katkı sağladı.

Star Gazetesi