19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Erol Bulut: Fenerbahçe benden önce 6. ve 7. oluyordu

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemle ilgili bir soru üzerine 'Benden önce 6 ve 7. olan bir Fenerbahçe vardı. Avrupa kupalarına katılmasında payımız olduğunu düşünüyorum.' dedi.

13 Ekim 2021 Çarşamba 17:35 - Güncelleme:
Erol Bulut: Fenerbahçe benden önce 6. ve 7. oluyordu

Sezon başı Gaziantep FK'da teknik direktörlük görevine başlayan Erol Bulut, Trtspor'a konuştu. Sözlerine A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile başlayan Bulut, 'Zamana ihtiyacı var. Doğru teknik adamın seçildiğini düşünüyorum.' dedi.

"BENDEN ÖNCE 6 VE 7. OLAN FENERBAHÇE VARDI"

Fenerbahçe dönemiyle ilgili olarak Bulut, "Herkes Fenerbahçeli olduğumu biliyor. Avrupa'dan teklifler vardı ama Fenerbahçeli olduğum için gitmedim. Benden önce 6 ve 7. olan bir Fenerbahçe vardı. Avrupa kupalarına katılmasında payımız olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Erol Bulut'un açıklamalarından satır başları şöyle:

STEFAN KUNTZ

'Stefan Kuntz'un doğru kişi olduğunu düşünüyorum. Gençlerle çalışmayı seven bir kişi ve Türkiye'yi tanıyor. Biraz zamana ihtiyacı var.'

MUHAMMET DEMİR VE SERDAR DURSUN

'Muhammet Demir ve Serdar Dursun geçen seneden itibaren Milli Takım'ı hak eden oyuncular. Bundesliga 2, sert bir lig ve orada 29 gol atmak hiç kolay değil. Burak Yılmaz çok iyi bir forvet, ama arkadan yenilerini getirmek gerekli.'

YABANCI SINIRI

'Yabancı sınırını düşürmenin altyapıyla ne alakası var? Bunu bana birisi anlatsın.'