25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Erol Bulut: Sadece genç hakemlere destek vereceğiz

Denizlispor'u 2-0 deplasmanda yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut karşılaşmayı değerlendirdi.

6 Aralık 2020 Pazar 22:00 - Güncelleme:
Erol Bulut: Sadece genç hakemlere destek vereceğiz

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Denizlispor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Maçın hakeminde 16 dakikalık bir uzatma beklediğini dile getiren Bulut, "İyi performans gösterdik. 40 dakika 10 kişi oynadık. Bir de hakem sağolsun, 8 dakika verdi. 16 bekliyordum aslında. Bize de bu nasip oldu. Karşımızda kim olursa olsun, bugün galip gelerek 10 kişiyle neler başarabileceğimizi gösterdik." dedi.

"KENDİ EVİMİZDE DAHA RAHAT OLMAMIZ GEREKİYOR"

Deplasmanda daha rahat oynadıklarını ifade eden Bulut, "Deplasmanda daha rahat oynuyoruz gibi gözüküyor. Kendi evimizde daha rahat olmamız gerekiyor. İçeride takımlar daha çok kapanıyor. Sadece kontratak arıyorlar. Onu da bu maçı çözdüğümüz gibi, gelecek maçları da çözmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Maçın hakemi Ali Palabıyık'ı da değerlendiren Bulut, "Herkesin şaşırdığı gibi ben de şaşırdım. Direkt önümüzde verilen bir sarı kart var Serdar'a, sonra sarıdan kırmızı. Kafasından seken toptu galiba. İlk başta sarı veriyor, sonra neden sarı kırmızı verdi. Hakemle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Oraya beni çekmeyin. Biz hakemlere, pardon sadece genç hakemlere destek vereceğiz." dedi.