26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ersun Yanal: Galatasaray'ı yenmek üç puandan fazlasını kazandıracak

Deplasmanda Galatasaray'a misafir olacak Fenerbahçe'de bütün hesaplar üç puan üzerine yapılırken Ersun Hoca'dan net bir talimat geldi: 'Kulaklarınızı tıkayın, işinize bakın.'

26 Eylül 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ersun Yanal: Galatasaray'ı yenmek üç puandan fazlasını kazandıracak

Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları tam gaz sürerken teknik direktör Ersun Yanal oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Galatasaray'ın zayıf ve güçlü yanlarına yönelik analizleri düzenli olarak takımına sunan tecrübeli teknik adam "Fenerbahçe gibi oynarsak galibiyet çok kolay" vurgusunda bulundu.

Derbide yüksek tansiyondan ve deplasman atmosferinden etkilenme lüksleri olmadığını vurgulayan Ersun Hoca "Hepiniz tecrübeli oyuncularsınız. Yapmanız gereken sahaya konsantre olmak. Tribünleri unutun, rakiple ve hakemle diyaloğa girmeyin, son düdüğe kadar oyun disiplinine sadık kalın. Galibiyet gelecektir" dedi.

"Üç puandan daha fazlası"

G.Saray'ın kazanmak için sınırları zorlayacağını vurgulayan Ersun Yanal "Psikolojik üstünlüğü ele geçirmek için bütün güçleriyle mücadele edecekler. Ancak biz kendi gücümüzü biliyoruz. Fenerbahçe gibi oynarsak üç puan bizim olacaktır" sözleriyle oyuncularını motive etti.

Hücumdaki bütünlüğü savunmaya da yansıtmaları gerektiğinin altını çizen Yanal "Ligin en iyi hücum eden takımıyız. Defansta bireysel hatalar yapıyoruz. Bu sefer her şeyi doğru yapmalıyız" ikazı yaptı.

Ersun Hoca "Yola şampiyonluk için çıktık. Galatasaray'ı yenmek üç puandan fazlasını kazandıracak" diye konuştu.

(Türkiye)