17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Ersun Yanal, resmen Antalyaspor'da

Fraport TAV Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal ile 3,5 yıllığına anlaştı. Tecrübeli teknik adam bugün kırmızı beyazlı takım ile antrenmanlara başlayacak.

DHA11 Kasım 2020 Çarşamba 11:04 - Güncelleme:
Ersun Yanal, resmen Antalyaspor'da

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Ersun Yanal ile 3,5 yıllık anlaşma imzaladık. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda şampiyonluğa oynayacak Antalyaspor yaratmak" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal ile 3,5 yıllığına sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik adam bugün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkacak. Ersun Yanal ile uzun vadeli plan yaptıklarını belirten Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Gençler ve tecrübeli oyuncuların bir arada oynayacağı başarılı bir takım olacağız. Antalyaspor'un geleceği genç oyuncularla uzun yıllar Türkiye ligini domine ederek, önümüzdeki yıllar şampiyonluğa oynayacak takım yaratmak istiyoruz. Ersun hocanın da gelmesindeki tek nedenimiz bu. Ersun hocanın düşünceleri de bizim projelerimizle örtüştüğü için geldi. Kısa vadeli programımız yok. Uzun vadeli plan yapıyoruz. Hem taraftarımız hem Türkiye altyapıya önem veren Antalyaspor görecek" diye konuştu.

ANTALYASPOR, ERSUN YANAL'I AÇIKLADI

Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından, "Antalyaspor'a hoş geldin Ersun Yanal" başlığı ve Ersun Yanal'ın bir fotoğrafının yer aldığı paylaşım eşliğinde yapılan açıklamada, "FTA Antalyasporumuz, Teknik Direktör Ersun Yanal ve ekibi ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kulübümüzün vizyonu doğrultusunda uzun soluklu bir yapılanma hedefiyle yola çıktığımız Sayın Yanal ve ekibine başarılar dileriz" denildi.