20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Asprilla: ''Falcao, Galatasaray'dan ayrılmalı''

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao için ülkesinin önemli futbol adamlarından Asprilla, kariyeri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

23 Temmuz 2020 Perşembe 18:29 - Güncelleme:
 Asprilla: ''Falcao, Galatasaray'dan ayrılmalı''

Galatasaray'da sakatlıklarla dolu bir sezon geçiren Radamel Falcao'nun performansı ülkesinde de tartışılıyor. Kolombiya futbolunun tarihi golcülerinden Asprilla, vatandaşının durumunu değerlendirdi ve transfer tavsiyesi de yaptı.

Beckham'ın kurduğu Inter Miami'nin istediği konuşulan Falcao'ya teklifi kabul etmesi gerektiğini söyleyen Asprilla, "Falcao, artık ABD'ye gidip, MLS gibi sakin bir ligde kariyerini sonlandırmanın yolunu aramalı. Onun yaşlarındaki oyuncular, kariyerini iyi bir şekilde tamamlamaya uğraşır." dedi.

GALATASARAY'DAKİ OYUNCULARDAN DAHA ÖNEMLİ GÖRÜNÜYOR

Galatasaray'da tüm sorumluluğun Falcao'da olduğunu vurgulayan eski golcü, "Falcao oynadığında iyi gol atmış ancak takım başarısız olduğunda, onun statüsündeki bir oyuncu da başarısız olur. Başka kimi hedef gösterebilirler mi? Falcao kariyeriyle, Galatasaray'daki tüm oyunculardan önemli görünüyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da bu sezon 24 maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayan Falcao, 22 maçta 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.