5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Fenerbahçe yıldız orta sahasına kavuşuyor! Rade Krunic'in geliş tarihi netleşti

Ara transfer dönemine Leonardo Bonucci hamlesiyle hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Rade Krunic için gün sayıyor. Bosnalı oyuncunun cuma günü sözleşme görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

İSMAİL ÖZTEKİN11 Ocak 2024 Perşembe 22:34 - Güncelleme:
Fenerbahçe yıldız orta sahasına kavuşuyor! Rade Krunic'in geliş tarihi netleşti

Kış transfer döneminde kadrosuna 6 numara takviyesi yapmak isteyen ve uzun zamandır peşinde olduğu Milanlı Rade Krunic için görüşen Fenerbahçe, mutlu sona ulaştı.

GÖRÜŞMELERDE MUTLU SON

Fenerbahçe, 30 yaşındaki Bosna-Hersekli yıldız için Milan'a 5 milyon euro artı bonuslar şeklinde bir teklif yaptı. Milan'ın bu teklifi kabul ettiği ve transferin kısa sürede açıklanacağı ortaya çıktı.

Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı Rade Krunic ile senelik 3 milyon euro bandında sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

CUMA GÜNÜ İSTANBUL'A GELİYOR

Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya varan Rade Krunic, sağlık kontrolü ve resmi imza için İstanbul'a davet edildi. Bosnalı orta saha oyuncusunun, temsilcisiyle birlikte cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

MILAN ANLAŞMAYI AÇIKLADI

Görüşmelerin büyük oranda tamamlanmasının ardından Milan CEO'su Giorgio Furlani, Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferini açıkladı.

Furlani yaptığı açıklamada "Rade Krunic'in, Fenerbahçe'ye transferinde her şey yolunda gidiyor. Krunic'e bol şans diliyoruz. Umarım Fenerbahçe'de başarılı işler yapar." ifadelerini kullandı.

DZEKO YARDIMCI OLDU

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Edin Dzeko'nun Leandro Bonucci'nin ardından bu transferde Rade Krunic'i ikna etmek için elinden geleni yaptığı ortaya çıktı.

14 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Milan formasıyla 14 resmi maça çıkan Rade Krunic bu karşılaşmalarda skor katkısı sağlayamadı.