17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Anderlecht FB maç sonucu kaç kaç bitti

Anderlecht FB maç sonucu kaç kaç bitti merak ediliyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Anderlecht’i 2-0 yenerek puanını 7’ye yükseltti ve üst tura çıkma adına önemli bir avantaj elde etti. Galatasaray maçını 1 gol 1 asistle tamamlayan Valbuena, bu maçı da 1 gol 1 asiste tamamladı ve çıkışını sürdürdü

8 Kasım 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Anderlecht FB maç sonucu kaç kaç bitti

Anderlecht FB maç sonucu kaç kaç bitti merak ediliyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Anderlecht’i 2-0 yenerek puanını 7’ye yükseltti ve üst tura çıkma adına önemli bir avantaj elde etti. Galatasaray maçını 1 gol 1 asistle tamamlayan Valbuena, bu maçı da 1 gol 1 asiste tamamladı ve çıkışını sürdürdü.

 

FENERBAHÇE ANDERLECHT MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAYDI?

UEFA Avrupa Ligi D grubu dördüncü maçında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Anderlecht'i konuk edecek olan Fenerbahçe'de Slimani'nin bu maçta forma giymesi bekleniyor. Bu akşam 18:50'de başlayacak olan Fenerbahçe Anderlecht maçı beINSPORTS 1 ekranından naklen yayınlanacak.



 

FENERBAHÇE'NİN 11'İ

Fenerbahçe Tenik Sorumlusu Erwin Koeman'ın Anderlecht maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor: "Harun - Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Eljif, Ayew, Benzia, Valbuena, Slimani"

Fenerbahçe, Avrupa'da 226. randevuda

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Belçika'nın Anderlecht ekibini konuk edecek sarı-lacivertliler,  uluslararası arenada geride kalan 225 maçta 82 galibiyet aldı, 96 kez sahadan  yenilgiyle ayrıldı.  Fenerbahçe, 58. maçına çıkacağı "Kupa 2"de ise 29 kez  kazandı, 12 maçta yenildi

UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında bu akşam Belçika'nın Anderlecht takımını konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa'da 226. maçına çıkacak. UEFA organizasyonlarına bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundan  katılan sarı-lacivertliler, Portekiz'in Benfica takımına elenerek yoluna UEFA  Avrupa Ligi'nde devam etti.

Avrupa arenasında 226. maçını Anderlecht'e karşı yapacak Fenerbahçe,  daha önce oynadığı 225 karşılaşmada 82 galibiyet, 47 beraberlik alırken, 96 maçta  sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 280 gol gönderen  Fenerbahçe, kalesinde ise 334 gol gördü.

ANDERLECHT'İ TANIYALIM

Royal Sporting Club Anderlecht (Anderlecht, RSCA), Brüksel Başkent Bölgesi'nin Anderlecht şehrinde yer alan futbol kulübü. Avrupa şampiyonalarındaki 5 kupasının yanı sıra, Pro League'de 34 şampiyonluğu vardır.

Kulüp 1908'de kurulmasına karşın, ilk kupasını II. Dünya Savaşı sonrası 1947 yılında kazanmıştır. Kulüp 1935-36 sezonundan bu yana Pro League'de yer almaktadır.