25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fenerbahçe derbisi sonrası Belhanda yine eleştirilerin odağında: Bu mu kilit oyuncu!

Süper Lig’de şu ana kadar 8 derbi maçına çıkmasına rağmen takımına gol ya da asist anlamında herhangi bir katkı vermeyen Belhanda Fenerbahçe karşısında yine çok etkisiz gözüktü.

30 Eylül 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe derbisi sonrası Belhanda yine eleştirilerin odağında: Bu mu kilit oyuncu!

TM Dijital Haber Merkezi

Özel bir maskeyle sahaya çıkmasına rağmen performans olarak beğenilmeyen Faslı orta saha bir kez daha kendisine güvenenleri yanıltırken, 0-0 biten maçın ardından ‘Galatasaray’ın mutlaka gerçek bir 10 numara bulması lazım’ görüşü gün yüzüne çıktı.

KİLİT OYUNCU BELHANDA!

Zaman zaman maskeyi çıkararak oyuna devam eden Belhanda’nın ikinci yarıda neredeyse sahada gözükmemesi büyük tepki toplarken, tecrübeli oyuncunun saha içerisinde sadece Feghouli ile pas alış verişi yapması başta Falcao olmak üzere diğer futbolcuları da rahatsız etmeye başladı. Seri'nin kadro dışı bırakılmasının yanı sıra Fatih Terim'in öğrencisi hakkında 'O benim kilit oyuncum' açıklamaları yapması camiayı bir hayli şaşırtırken, Belhanda'nın Galatasaray kariyeri boyunca büyük maçlarda kendisini gösterememesi Terim'in 'kilit oyuncu' sözlerinin tartışılmasına neden oldu.

29 yaşındaki Younes Belhanda’nın derbide saha içi etkinliği olarak 40 yaşındaki Emre Belözoğlu’nun gerisinde kalması ise teknik heyeti hayrete düşürdü.