9 Temmuz 2025 Çarşamba / 14 Muharrem 1447

Fenerbahçe Opet'te Valeria Garnier ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, başantrenör Valerie Garnier ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Haber Merkezi15 Nisan 2025 Salı 15:06 - Güncelleme:
Fenerbahçe Opet'te Valeria Garnier ile yollar ayrıldı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet, başantrenörü Valerie Garnier ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Başantrenörümüz Valerie Garnier'e teşekkürlerimizle!

2017-2019 ve 2023-25 yılları arasında Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımızı çalıştıran Başantrenörümüz Valerie Garnier ile yollarımız ayrılmıştır.

Görev yaptığı süre boyunca 1 Avrupa Şampiyonluğu, 2 FIBA Süper Kupa, 1'i namağlup 3 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanan, 4 kupalı tarihi sezon ile adını tarihimize yazdıran Valerie Garnier'e tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine başarılar diliyoruz."

ÖNERİLEN VİDEO

Kepçenin temas ettiği binanın çökme anı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...