25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Enner Valencia defteri resmen kapanıyor! Sürpriz teklif: Rakamı duyurdular...

Enner Valencia için Fenerbahçe'de yolun sonu göründü. Arap yarımadası ve Balkanlardan talipleri olan Ekvadorlu golcü Enner Valencia'dan sarı-lacivertliler en az 4 milyon euro gelir elde etmeyi planlıyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi22 Haziran 2022 Çarşamba 22:05 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Enner Valencia defteri resmen kapanıyor! Sürpriz teklif: Rakamı duyurdular...

Fenerbahçe'de sözleşmesinin son yılına girecek olan Enner Valencia'nın satışına sıcak bakılıyor. Sarı-lacivertliler Arap yarımadasından ve Balkanlardan talipleri olan Enner Valencia için en az 4 milyon euro bekliyor.

ENNER VALENCIA GİDİYOR

2020'nin yazında Tigres'ten transfer edilen Enner Valencia için Fenerbahçe'de yolun sonu göründü. Sarı-lacivertliler sözleşmesinin son yılına girecek olan Ekvadorlu yıldızı elden çıkararak gelir elde etmek istiyor.

RAKAM BELLİ OLDU

Sarı-lacivertlilerde forma giyen Enner Valencia için Arap yarımadasından ve Balkanlardan teklifler geldi. Yönetim ise 32 yaşındaki golcü için en az 4 milyon euro istiyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ENNER VALENCIA'NIN FENERBAHÇE KARNESİ

Enner Valencia geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 33 resmi maçın 17'sinde ilk 11'de yer aldı. 32 yaşındaki Ekvadorlu golcü bu karşılaşmalarda 13 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi