4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Enner Valencia depremi! Ortalık yıkıldı...

Enner Valencia, Beşiktaş'a 4-2 yenilen Fenerbahçe'de maça damga vurdu. Karşılaşmada bir penaltı kaçıran ve performansıyla saç baş yoldurtan Enner Valencia'ya Fenerbahçeli taraftarlardan tepki yağdı. İşte detaylar...

2 Nisan 2023 Pazar 23:10 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Enner Valencia depremi! Ortalık yıkıldı...

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile karşılaştığı derbiye Enner Valencia damga vurdu. Enner Valencia, 1 penaltıyı gole çevirse de kaçırdığı diğer penaltı atışı ve kötü performansıyla taraftarların eleştirilerinin hedefi oldu.

ENNER VALENCIA DERBİDE DÖKÜLDÜ

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, derbide sahasında Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Enner Valencia, kötü performansıyla adeta saç baş yoldurttu. Takımını öne geçiren golü kaydeden Ekvadorlu yıldız, 1 penaltı atışından da yararlanamadı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Fenerbahçe'de sahadaki lakayıt tavırlarıyla dikkat çeken ve kaçırdığı penaltıyla adeta taraftarları çileden çıkaran Enner Valencia'ya tepkiler çığ gibi büyüdü. Sarı-lacivertli taraftarlar Ekvadorlu yıldızı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttu.

"O AN NE OLDU BİLMİYORUM"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Enner Valencia, "Kaçan penaltıdan sonra takım sahada konsantrasyonunu kaybetti. O an ne oldu bilmiyorum. Konsantrasyonumuz düştü ve rakip maçı kazandı." ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 35 resmi maça çıkan Enner Valencia, bunların 26'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 2267 dakika süre alan Ekvadorlu golcü, 29 gol ve 4 asistle skora etki etti.

İşte Enner Valencia'ya gelen tepkilerden bazıları: