2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo krizi! Faturayı kestiler...

Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'deki kaderi belli oldu. Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan ve bu sezon yalnızca 1 maçta forma şansı bulan Luiz Gustavo ile sezon sonu yolların ayrılmasının planlandığı iddia edildi. İşte detaylar...

Takvim21 Mart 2022 Pazartesi 20:15 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Luiz Gustavo krizi! Faturayı kestiler...

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve Erol bulut döneminde takımın vazgeçilmez ismi olan Luiz Gustavo, yaşadığı sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Süper Lig'de son 11 lig maçında sadece 10 dakika sahada kalan Luiz Gustavo ile sezon sonu yolların ayrılmasının planlandığı iddia edildi. 34 yaşındaki Brezilyalı orta saha, bu sezon 1 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulunabildi.

LUIZ GUSTAVO İLE YOLLAR AYRILIYOR

Sarı-lacivertlilerin 2019'un yaz aylarında 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Marsilya'dan kadrosuna kattığı Luiz Gustavo, bu sezon kayıplara karıştı. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'de sakatlıklardan belini doğrultamayan tecrübeli oyuncuyla sezon sonu yolların ayrılması planlanıyor.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Yolların ayrılması planlanan Luiz Gustavo'nun sarı-lacivertli takımla 2023'ün yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılma konusunda kararının ne olduğu henüz bilinmiyor.

ERSUN YANAL VE EROL BULUT'UN VAZGEÇİLMEZİYDİ

Luiz Gustavo, Ersun Yanal ve Erol Bulut'un yönetiminde ilk 11'in vazgeçilmezi olmuş geçtiğimiz iki sezonda yalnızca 15 resmi karşılaşmada kart cezaları ve sakatlıklar nedeniyle forma giyememişti.

LUIZ GUSTAVO'NUN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe forması ile 20 karşılaşmanın 18'inde ilk 11'de görev alan Luiz Gustavo, yalnızca 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağlayabildi. Fenerbahçe kariyerinde ise toplam 89 resmi maça çıkan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, 5 gol ve 3 asist yapabildi.