5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Moses seferberliği

Fenerbahçe’nin Victor Moses için Chelsea’ya 5 milyon euro önerdiği ancak, Londra ekibinin teklifi az bulduğu ortaya çıktı. Comolli, bizzat İngiltere’ye giderek transfere noktayı koyacak.

3 Nisan 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Moses seferberliği
NİJERYA BASINI DUYURDU
 
FENERBAHÇE, Victor Moses’ın bonservisini almak için seferberlik ilan etti. Bir yandan kampanyalarla ekonomik darboğazdan çıkmaya çalışan Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyon olacak kadroyu kurma çalışmalarını da ince ince sürdürüyor. Devre arasında kiralanan Moses için Chelsea ile pazarlıklar başladı. Nijerya’da yayın yapan Naij ve Sports247, 28 yaşındaki yıldız için Fenerbahçe'nin Chelsea'ye oyuncunun tapusu için 5 milyon euroluk bir teklif yaptığını yazdı.
 
COMOLLİ LONDRA’YA UÇUYOR
 
CHELSEA’NİN, oyuncunun gün geçtikçe yükselen form grafiğini dikkate aldığı ve Moses için gelen 5 milyon euroyu az bulduğu aktarılan haberde, Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü Damien Comolli'nin de Nijeryalı yıldız için Londra’ya gideceği yazıldı. Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 10 resmi maçta forma giyen 28 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, 2 gol ve 2 asistlik skor katkısında bulundu. Victor Moses'ın Chelsea ile 2021'in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
Güneş