26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe'de yolcular belli oldu

Sarı-lacivertli ekipte ligin tatile girmesinin ardından ilk yarıda forma şansı bulamayan bazı oyuncular ile yollar ayrılacak.

26 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de yolcular belli oldu
Savunma hattında teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Joseph Yobo'ya yurt içi ve yurt dışından teklifler var. 2014 Dünya Kupası'nda Nijerya Milli Takımı ile boy göstermeyi hedefleyen tecrübeli futbolcu, oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Yobo, eşinin İstanbul'da üniversite eğitimi görmesi sebebiyle Türkiye içinden gelen teklifleri ön planda tutuğunu yönetime iletti. Nijeryalı'nın en ciddi talibi Medical Park Antalyaspor. Teknik direktör Samet Aybaba'nın ısrarla istediği futbolcu Akdeniz ekibinin teklifine sıcak bakıyor.

NTV Spor'un haberine göre; savunmada kadroda düşünülmeyen bir başka isim ise Serdar Kesimal. Ersun Yanal'ın kiralık olarak gönderilmesini istediği Serdar için Bursaspor devrede. Yeşil-beyazlı ekip, genç savunmacıyı bonservisi ile almak istiyor. Bu konuda son kararı teknik direktör Yanal verecek.

Büyük umutlarla takıma dahil edilen ancak yabancı kontenjanı sebebiyle ilk yarı boyunca çoğu karşılaşmayı tribünden izleyen Michael Kadlec de devre arasında Kadıköy'den ayrılması beklenen isimlerden. Almanya'dan birçok takımın ilgilendiği futbolcu için Ersun Yanal, 'ayrılabilir' mesajını yönetime iletti.

Kadro dışı olan Semih Şentürk'e yurt içinden önemli teklifler geliyor. Antalya, Eskişehir ve Bursaspor'un listesinde olan deneyimli golcü, yüksek ihtimalle bu takımlardan birinin formasını giyecek. Dereağzında tek başına antrenmanlarını sürdüren Şentürk, bireysel bir antrenör eşliğinde form tutuyor.

Fenerbahçe'de talibi olan futbolcular arasında en gözde isim Samuel Holmen. İsveçli yıldız için birçok takım devrede. Ancak Holmen'in olası transferi teknik direktör Ersun Yanal'a takılmış durumda. Tecrübeli oyuncudan memnun olan Yanal, Holmen'in takımda tutulmasını istiyor.