27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Fernandes'in Galatasaray tedirginliği: Çok güçlü oynuyorlar

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Galatasaray maçı hakkında yorumda bulundu. Sarı kırmızılı ekibin çok güçlü bir oyuna sahip olduğunu söyleyen başarılı orta saha, 'Kazanmaya ve üç puanı almaya ihtiyacımız var. İstanbul'da elimizden geleni yapmalıyız.' sözlerini sarf etti.

IŞIL SEREN ŞENER27 Kasım 2023 Pazartesi 01:51 - Güncelleme:
Fernandes'in Galatasaray tedirginliği: Çok güçlü oynuyorlar

Manchester United'ın Everton'ı deplasmanda 3-0 yendiği maçın ardından takımın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY ÇOK GÜÇLÜ OYNUYOR"

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Galatasaray maçına değinen Fernandes, "Galatasaray deplasmanındaki maçın ne kadar önemli ve ne kadar kritik olduğunu biliyoruz. Harika bir atmosferde, harika bir futbol maçı olacak. Galatasaray gerçekten çok güçlü bir futbol oynuyor. Atmosferin çok zor olacağını biliyoruz ama hazırlıklı olacağız." dedi.

"KAZANMAYA İHTİYACIMIZ VAR"

Grubun kaderini yakından ilgilendiren maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Portekizli yıldız, "Galatasaray'ı yenmeye ve 3 puan almaya ihtiyacımız var. Bayern ile oynayacağımız maçın final olabilmesi için İstanbul'da elimizden gelenin en iyisini yapmalı ve kazanmalıyız." sözlerini sarf etti.

29 yaşındaki Bruno Fernandes, bu sezon Manchester United formasıyla çıktığı 18 maçta 4 gol 4 asist kaydetti.