20 Mayıs 2024 Pazartesi / 13 Zilkade 1445

Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy ve Vincent Aboubakar açıklaması!

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçının ardından takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

SENA PARLAR4 Şubat 2024 Pazar 23:05 - Güncelleme:
Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy ve Vincent Aboubakar açıklaması!

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Beşiktaş'ta futboldan sorumlu basın sözcüsü Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu.

İŞTE FEYYAZ UÇAR'IN AÇIKLAMALARI

"Transfer çalışmaları devam ediyor. Avrupa'da bitti, biz de devam ediyor. Arayışlarımız var. Bugün bir oyuncu geldi. Nottingham Forest'ın kaptanı ve lider bir oyuncu. 2 kulüp anlaşmaya çok yakın. Yarın resmi açıklama olur. O mevkide ve diğer mevkilerde, istediğimiz şekilde gelişirse transfer yapacağız."

SEMİH KILIÇSOY SÖZLERİ

"Semih umarım uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Son yıllarda Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldız. Bu sezon bitmez, teklifler zaten başladı. Sezon sonunda hele bir de Montella da kadroya davet edecektir. Ondan sonrasına bakacağız. Semih için en hayırlısı olacak."

"Hocamızın beklentisi oyuncu alımı. Oyuncu satışıyla ilgili hocadan bir şey gelmedi. Kadroda ayrılan bazı genç oyuncular var performansıyla alakalı. İlk 11 ve yedeklerden çok fazla bir ayrılık olacağını düşünmüyorum."

"Kazanamadığımız 3 maçta da zaman zaman iyi oyunlarımız oldu. Özellikle Sivasspor maçında ikinci yarısında iyi oynadık. Son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. Semih, bizim için hakikaten forvette önemli bir silah. Onun olmadığı maçlarda zorlanıyoruz."

"Biz tüm takımlarımız için adalet istiyoruz. Bizim mesela bugün, Baniya'nın Semih'e yaptığı hareket aklımıza takıldı. Her takımın kendine göre haklı olduğu pozisyonlar var. Biz her takım için adil yönetim istiyoruz."

"Ghezzal'ın sözleşmesinde bir madde var. 3 sezon içerisinde sezon başı 20'şer maçı, 60 maçı 45 dakikadan fazla oynadığı zaman sözleşmesi otomatik olarak uzuyor. Bu hocanın tasarrufu. Gelecek sezon kadrosunda düşünüyorsa oynatacaktır. Saygı duyuyoruz."

'ABOUBAKAR'DAN DA AYNISINI BEKLİYORUZ'

"FIFA, oyuncuyu koruyan bir tavır içerisinde. Kadro dışı diye bir şey yok. Performansından memnun olmasanız bile takımla idmana müsaade ediyorsunuz. Takımla idmana çıkıyor. Ayrı bir hocayla performans artırıcı çalışmalar yaptı. Ghezzal da öyle yaptı, ilk 11'in değişmezi oldu. Aboubakar'dan da aynısını bekliyoruz. Ancak, tüm karar kesinlikle Fernando Santos'un."