25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fatih Terim'e yardımcı arayan Galatasaray'a Guardiola desteği

Fatih Terim'in ekibini güçlendirmeye yönelik adımlar atan Galatasaray Yönetimi, Guardiola'nın yardımcılığını yapan Domenec Torrent ile görüştü. Yönetimin, Guardiola'yla da görüştüğü ve Torrent hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Fanatik6 Ocak 2022 Perşembe 09:58 - Güncelleme:
Fatih Terim'e yardımcı arayan Galatasaray'a Guardiola desteği

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün'ün "Guardiola'nın yardımcısıyla görüştük.' açıklaması Sarı Kırmızılı camia tarafından sürpriz bir şekilde karşılandı. Spor Gecesi Digital'de konuşan Gün, Başkan Burak Elmas'ın yönlendirmesi ve talimatıyla bir görüşme gerçekleştirdiklerini, amaçlarının ise Fatih Terim'in ekibini güçlendirmeye yönelik olduğunu ifade etti.

'BAŞKANIMIZ DA GUARDİOLA İLE BU KONUDA BİR GÖRÜŞME YAPTI'

Işıtan Gün'ün "Sadece bir kişiyle değil, birkaç kişilik ekiple görüştük. Başkanımız Burak Elmas da Guardiola ile bu konuda bir görüşme yaptı." açıklaması sonrası Sarı Kırmızılı ekip taraftarları bu ismin kim olduğunu araştırmaya başladı.

O İSİM DOMENEC TORRENT

Gün'ün görüşme yaptıkları ismin Domenec Torrent olduğu öğrenildi. UEFA Pro Lisans sahibi olan, Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Guardiola'nın yardımcısı olarak görev alan Torrent, son olarak New York City ile Flamengo'da teknik direktörlük yaptı.

KASIM 2020'DEN BERİ BOŞTA

Kasım 2020'den beri takım çalıştırmayan 59 yaşındaki İspanyol teknik adamın Galatasaray'da yardımcı antrenör olmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.