24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Galatasaray Hatayspor'dan Boupendza'ya resmen talip oldu

Galatasaray, Süper Lig'de gol krallığında zirvede yer alan Hatayspor'dan Boupendza transferi için kulübü ile görüşmelere başladı.

31 Ocak 2021 Pazar 23:46 - Güncelleme:
Galatasaray Hatayspor'dan Boupendza'ya resmen talip oldu

DeAndre Yedlin ve Gedson Fernandes transferlerini art arda açıklayan Galatasaray'da yeni hedef golcü transferi.

TRT Spor'un haberine göre, sarı-kırmızılıar, Hatayspor'un golcüsü Aaron Boupendza için teklif yaptı.

Hatayspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Aoron Boupendza için girişimlere başlayan Galatasaray, bu transferi yarına yetiştirmeye hazırlanıyor.

"10 MİLYON EURO İSTİYORUZ"

TV100 canlı yayınına bağlanan Hatayspor Asbaşkanı Ethem Sunar; "Galatasaray'dan Boupendza için bir teklif var. Galatasaray'a, Boupendza'ya 10 milyon euro değer biçtiğimizi söyledik. Biz Galatasaray'a yakınız da, Galatasaray bize ne kadar yakın onu bilemem. Biz 10 milyon euro'ya yakınız. 10 milyon euro'nun altındaki hiçbir teklifi kabul etmeyeceğimizi söyledik. Futbolcunun şu an için gelişmelerden haberi yok." dedi.

Takas formülü ile ilgili gelen soruya ise Sunar; "Galatasaray'dan alacağımız bir futbolcu bizim takımda oynayamaz. Sanmıyorum" yanıtını verdi.

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş da, önceki gün yaptığı açıklamada golcü oyuncuları Aaron Boupendza'ya Rusya ve İtalya'dan teklifler olduğunu belirterek, "Bopendza 5 milyon 150 bin Euro ve 5 milyon 250 bin Euro'yu gördü. Rusya ve İtalya'dan teklif geldi. Biz satmadık. 10 milyon Euro'dan aşağıya satmayı düşünmüyoruz" demişti.