29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Galatasaray maçından sonra ayrılığını açıkladı! ''Trabzonspor formasıyla son maçımdı''

Trabzonsporlu futbolcu Anastasios Bakasetas, Galatasaray maçının ardından konuştu. Yıldız oyuncu, Karadeniz ekibiyle son maçına çıktığını söyledi.

IŞIL SEREN ŞENER21 Ocak 2024 Pazar 21:21 - Güncelleme:
Galatasaray maçından sonra ayrılığını açıkladı! ''Trabzonspor formasıyla son maçımdı''

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, Galatasaray'a 5-1 yenildikleri maçın ardından ayrılığı açıkladı.

Mücadeleyi değerlendiren Bakasetas, "Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Taraftarlardan özür dilemek durumundayız. Taraftarlarımız böyle bir oyun ve skor hak etmiyor. İkinci yarı topları daha çabuk kaybettik. Rakibin kalitesi var ve yaptığımız hataları cezalandırdılar." ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR FORMASIYLA SON MAÇIMDI"

Yunan oyuncu, "Trabzonspor formasıyla son maçımdı. Aslında bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. Böylesine bir skorla, derbi mağlubiyetiyle ayrılmayı istemezdim. Hayatta bazen böyle oluyor. Türkiye'deki herkese çok teşekkür ediyorum. Burada sevgi ve saygı gördüm." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

FATİH TERİM AÇIKLADI!

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig'de sahasında ağırladığı Asteras Tripolis'i 2-0 mağlup ederek zirvedeki mücadelesini sürdürdü. Karşılaşmanın ardından Fatih Terim, Anastasios Bakasetas'ın transferini resmen açıkladı.

Trabzonsporda Bakasetas, takımdan ayrıldığını açıkladı Yeni takımı belli oldu

Yaptığı açıklamada Fatih Terim, "Bakasetas, yarın gelecek. Ben Galatasaray'da çalışırken o da Trabzonspor'da oynuyordu. Dolayısıyla birbirimizi tanıyoruz. Kendisi hazır olduğunu bize bildirdi. Hepimizin tanıdığı bir isim. Bugün Trabzonspor'a veda etti ki onlara da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.