27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Galatasaray Ruslar'a satılacak mı? Yarsuvat açıkladı!

Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Duy­gun Yar­su­vat, gün­dem­de­ki ko­nu­lar­la il­gi­li ola­rak çar­pı­cı açık­la­ma­lar­da bu­lun­du.

12 Kasım 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Ruslar'a satılacak mı? Yarsuvat açıkladı!
Yar­su­vat, Be­şik­taş-Fe­ner­bah­çe der­bi­si ön­ce­si Sa­rı-La­ci­vert­li ta­kı­ma ver­di­ği mo­ral ye­me­ğin­deGa­la­ta­sa­ray için, “On­la­rı da­ha kö­tü gün­ler bek­li­yo­r” di­yen Aziz Yıl­dı­rı­m’­a ce­vap ver­di. “Ga­la­ta­sa­ray'ı hiç­bir kö­tü şey bek­le­mi­yor. Bun­la­rı ba­sın uy­du­ru­yor. Ga­la­ta­sa­ray bat­sın di­ye. Yok öy­le bir şe­y” de­di.
 
‘Kulübe ü­ye bi­le de­ğil’
 
Yar­su­vat, ku­lü­bün Rus­la­r’­a sa­tı­la­ca­ğı­nı söy­le­yen es­ki oyun­cu­lar­dan Ümit Ka­ra­n’­ın bu id­di­ası­na da sert çık­tı. “Bi­ri­si çı­kı­yor Ga­la­ta­sa­ray'ın Rus­lar'a sa­tı­la­ca­ğı­nı söy­lü­yor. Ak­la man­tı­ğa sı­ğar mı! Bu ta­ma­men bir uy­dur­ma. Rus­lar'a sa­tı­la­cak olan ki­şi­ye so­run ba­ka­lım sen bu­nu ne­re­den öğ­ren­din di­ye. Ar­tık bu ki­şi Ga­la­ta­sa­ray ca­mi­ası­na ya­kın de­ğil. O Es­ki­şe­hirs­por'a git­ti. Me­na­jer­lik yap­tı. Ga­la­ta­sa­ray'da üye bi­le de­ği­l” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
 
‘Ni­fak çı­kar­mak is­ti­yor­la­r’
 
Sne­ij­der ve Mus­le­ra­’nın sa­tı­la­ca­ğı yö­nün­de­ki söy­len­ti­le­re de de­ği­nen Baş­kan Yar­su­vat, “Bun­la­rı kim söy­lü­yor. Ben mi söy­le­dim. Bun­la­rı ne­re­den öğ­ren­miş­ler. Bi­zim böy­le dü­şün­ce­miz yok. Bu ko­nu­lar Ab­dur­ra­him Al­bay­rak ile Ali Dü­rüst'e ait­tir. On­lar­dan da böy­le bir ra­por gel­me­di. Böy­le bir şey ko­nu­şul­ma­dı. Ga­la­ta­sa­ray'da ni­fak çı­kar­mak is­ti­yor­lar, bir şey­ler yap­ma­ya ça­lı­şı­yor­lar. Ho­ca, Sne­ij­de­r’­i oyun­dan al­dı di­ye ‘Biz bu­nu kış­kır­ta­lı­m’ man­tı­ğıy­la kü­çük oyun­lar ya­pı­lı­yor. Mus­le­ra ne­den form­suz ol­sun, sa­de­ce yor­gu­n” de­di.  Yar­su­vat, ta­kım­da­ki yer­li ve ya­ban­cı oyun­cu­lar­la biz­zat ko­nuş­tu­ğu­nu ve bir di­diş­me ol­ma­dı­ğı­nı da söz­le­ri­ne ek­le­di. Gö­re­ve gel­me­siy­le A Ta­kı­ma ge­ri çağ­rı­lan Sab­ri için­se, “İ­yi bir oyun­cu­dur. İyi bir spor­cu­dur. Üs­te­lik iyi bir Ga­la­ta­sa­ray­lı­dı­r” yo­ru­mu­nu yap­tı.
 
 
 
Kaynak : Bugün