20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Galatasaray Sivasspor maç özeti ve önemli anları (GS Sivas özet)

Spor Toto Süper Lig 3.hafta açılış maçında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Galatasaray Sivasspor maç özeti ve önemli anları haberimizde bulunuyor. GS Sivas özet dakikalarında Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı. Sarı kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri Tolga Ciğerci (2) ve Gomis attı. Galatasaray ekibi böylelikle sezona 3 maçta 3 galibiyetle başladı ve milli takım arasına moralli girdi.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Sivasspor maç özeti ve önemli anları (GS Sivas özet)

Galatasaray Sivasspor maç özeti ve önemli anları haberimizde yer alıyor. GS Sivas özet dakikalarında büyük heyecan yaşandı ve sarı kırmızılı ekip rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. İlk yarıda Tolga Ciğerci gol perdesini açtı ve Galatasaray öne geçti. İkinci yarıda yeniden sahneye çıkan Tolga farkı ikiye taşıdı. Maçı bitiren gol ise Gomis’ten geldi. Galatasaray bu sonuçla puanını 9’a yükseltirken Sivasspor 3 puanla kaldı.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

11.dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Soldan ceza alanına sokulan Rodrigues'in sert vuruşunda kaleciden dönen topa Tolga uygun durumda vurdu ancak boş ağları bulamadı. Üstten aut...

27.dakikada ceza alanı dışından topu alan N'Diaye, kaleyi denedi. Yerden giden top farklı şekilde auta çıktı.

36’da Galatasaray atağında sol kanattan Linnes ortaladı, savunmadan seken top arka direkte müsait durumdaki Rodrigues çok sert vurdu. Kaleci Rochet mutlak golü çıkardı.

41.dakikada Galatasaray'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Serdar Aziz'in kafayla çevirdiği topu Gomis, Tolga'nın önüne indirdi. Tolga da arka direkte tek dokunuşla topu ağlara yolladı: 1-0

İlk yarı sona erdi! Galatasaray, soyunma odasına Tolga Ciğerci'nin golüyle 1-0 önde gidiyor.

Galatasaray+Sivasspor+%C3%B6zet+ve+golleri+(GS+Sivas+ma%C3%A7+%C3%B6zeti)

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

52.dakikada Sivasspor çok etkili geldi. Cyriac'ın ortasında Kone topu penaltı noktası üzerinde kontrol etti ve hemen yanındaki Emre'yi gördü, onun gelişine vuruşunda savunmadan seken topa Hakan Arslan voleyi vurdu. Top direğin hemen üzerinden auta çıktı.

55’te Galatasaray Gomis'le golü buldu ancak bayrak havadaydı. Sağdan Belhanda ortaladı, kale önünde Fransız oyuncu kafayla ağları sarsıp sevincini de yaşadı ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret etmişti.

60.dakikada rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Belhanda, şansının da yardımıyla topu ceza sahasına kadar taşıdı. Penaltı noktası üzerinden bomboş vuruşunda top üstten auta gitti.

71.dakikada Linnes topu sol kanattan ceza sahasına kadar çok iyi taşıdı ve pasını geriye doğru çıkardı. Tolga Ciğerci yay üzerinden gelişine çok sert vurdu ve top kaleci Rochet'nin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 2-0

83.dakikada Ceza sahası içinde topu alan Ndiaye, rakibini çalımlamak isterken Bjarsmyr topa eliyle müdahale etti. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Bafetimbi Gomis, top ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi ve fark üçe çıktı: 3-0

90+1’de Ceza sahası sol çaprazında topu alan Yasin Öztekin, rakibine müthiş bir çalım attı ve içeriye sokuldu. Pasını göndermek yerine kaleyi deneyince Rochet topu köşeden çıkardı.

Galatasaray, kendi sahasında Sivasspor'u 3-0 mağlup etti.