19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Christian Luyindama depremi! Kimse bunu beklemiyordu

Christian Luyindama Galatasaray'da gösterdiği performansla bu sezon formasını Victor Nelsson'a kaptırmıştı. Christian Luyindama için yapılan özel görüşmede Burak Elmas ve Fatih Terim takımdan ayrılması yönünde ortak karar aldı. Kongolu savunma oyuncunun devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

Star.com.tr21 Aralık 2021 Salı 13:13 - Güncelleme:
Christian Luyindama depremi! Kimse bunu beklemiyordu

Galatasaray'a büyük beklentilerle transfer olan Christian Luyindama'nın bileti kesildi. Sarı kırmızılılarda Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim'in yaptığı özel toplantıda Christian Luyindama'nın takımdan ayrılmasına karar verildi.

CHRİSTİAN LUYİNDAMA BÜYÜK BEKLENTİLERLE GELMİŞTİ

7.5 milyon euro bonservis ile Belçika kulübü Standard Liege'den Galatasaray'a transfer olan Christian Luyindama 2018-2019 sezonunun devre arasında sarı kırmızılılarla katılmıştı. 17 maçta forma giyen Luyindama başarılı bir sezonu geride bırakmış ve sezon sonunda Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yaşamıştı. Daha sonrası sezonlarda şanssız sakatlıklar geçiren Luyindama bir türlü form tutamadı ve Galatasaray'dan ayrılmanın kapısına geldi.

LUYİNDAMA BELÇİKA YOLCUSU

Formayı bu sezon Galatasaray'a transfer olan Victor Nelsson'a kaptıran Christian Luyindama için sarı kırmızılılar kiralık formülü düşünüyor. Belçika'dan sarı kırmızılılar transfer olan Luyindama için menajerinin kulüp aradığı ve devre arasında Belçika'da bir kulüple anlaşma sağlamak için zemin aradığı öğrenildi.

Star.com.tr