18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Galatasaray'da Fatih Terim'in o tercihi tepki topladı!

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor ile 90+5'te bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Terim, mücadeleye Halil Dervişoğlu yerine Ryan Babel ile başlarken, bu tercih taraftarların tepkisini topladı.

21 Nisan 2021 Çarşamba 21:29 - Güncelleme:
Galatasaray'da Fatih Terim'in o tercihi tepki topladı!

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hafta sonu Göztepe'yle oynanan maça göre tek değişiklik yaptı.

Tecrübeli teknik adam, Göztepe maçındaki performansıyla dikkat çeken Halil Dervişoğlu'nu kulübeye gönderirken, cezasını tamamlayan Ryan Babel'i ilk 11'e monte etti.

Mücadeleye forvette başlayan Hollandalı Babel'in ilk yarıda gösterdiği etkisiz performans, Fatih Terim'in tercihini sorgulatırken sosyal medyada tecrübeli teknik adama ve Babel'e tepkiler vardı.

TARAFTARLAR BABEL'İN OYUNDAN ALINMASINI BEKLERKEN...

Fatih Terim ikinci yarıda Halil Dervişoğlu'nu sahaya sürdü. Taraftarlar Babel'in oyundan alınmasını beklerken, Terim tercihini Feghouli'den yana kullandı ve Cezayirli ismi ikinci yarıda sahaya sürmedi.

GALATASARAY'DAN BU SEZON İÇ SAHADA BİR İLK

Galatasaray-Trabzonspor mücadelesinin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona ererken, ev sahibi sarı-kırmızılı takım bu sezon sahasında bir ilki yaşadı.

Karşılaşmanın ilk yarısını isabetli şut atamadan bitiren Galatasaray, bu sezon ilk kez sahasındaki bir maçın ilk yarısını isabetli şut atamadan tamamladı.