27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu çatlağı! Yer yerinden oynadı

Halil Dervişoğlu, Galatasaray'ın Hatayspor ile oynadığı maça sergilediği performansla damga vurdu. Maçta etkisiz bir görüntü veren Halil Dervişoğlu'na sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki yağdı.

star.com.tr16 Ocak 2022 Pazar 20:58 - Güncelleme:
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu çatlağı! Yer yerinden oynadı

Halil Dervişoğlu, Galatasaray'ın Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaştığı maçta gündem oldu. Sahada yoklara oynayan ve kötü bir performans sergileyen Halil Dervişoğlu, sarı-kırmızılı taraftarların eleştirilerinin hedefi oldu. 22 yaşındaki genç oyuncu 57. dakika oyundan alınarak yerini Aytaç Kara'ya bıraktı.

HALİL DERVİŞOĞLU, HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Halil Dervişoğlu, Hatayspor maçında kötü performans sergileyerek sarı-kırmızılı taraftarların eleştiri hedefi oldu. 22 yaşındaki milli golcü bu sezonki performansıyla hayal kırıklığına uğrattı. Dervişoğlu, bu sezon yalnızca 3 gol atabildi.

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiltere 1. Lig ekiplerinden Brentford'tan 1 milyon euro bedelle kiralık olarak kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 20 maçta yalnızca 3 gol, 1 asist yapabildi.

Taraftarların Halil Dervişoğlu tepkileri: