25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Galatasaray'da Riera tehlikesi!

Transfer dönemi yaklaşıyor ancak yıllık 3 milyon Euro garanti paraya oynayan İspanyol yıldıza hiçbir teklif yok. Üstelik Riera, 10 maç daha oynarsa sözleşmesi uzayacak

Yeni Şafak25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'da Riera tehlikesi!
Bir transfer sezonu daha yaklaşırken Galatasaray'da Albert Riera'nın durumu yine sorgulanmaya başlandı. Galatasaray'da yıllık 3 milyon Euro garanti ve 7 bin 500 Euro maç başı ücret alan Albert Riera'nın takımda kalıp kalmayacağı bir kez daha gündemde. Sezon başında yurt içi ve yurt dışından birçok kulüpten teklif almasına rağmen maliyeti yüksek olduğu için transferi gerçekleşmeyen İspanyol futbolcunun ikinci yarı takımda kalıp kalmayacağı da belirsiz. Sarı-kırmızılı yönetimin Albert Riera'yı gözden çıkarmasına rağmen henüz resmi hiçbir teklifin gelmemesi sıkıntı oluştururken, en büyük tedirginlik, sözleşmesinin otomatik olarak uzaması ihtimali.
 
 
20 MAÇTA EKSTRA 1 YIL!
 
 
Riera, sarı-kırmızılı takımda kalır, ilk yarıda olduğu gibi 10 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak. Bu durumda Galatasaray Kulübü, ekstradan 3 milyon Euro'luk bir maliyetin altına daha girecek.
 
 
Bu durumdan büyük rahatsızlık duyan Başkan Ünal Aysal'ın Ocak'ta Riera takımdan gönderilmiş olmasa bile resmi maç sayısının 20'yi bulmaması için çeşitli önlemler aldıracağı ifade ediliyor.