29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Galatasaray'daki kritik toplantı sonrası Fatih Terim ve kulüpten açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz'le yapılan görüşme sonrası 'Her şey yolunda' paylaşımı yaptı. Sarı kırmızılı kulüpten ise 'Kenetlenin başka Galatasaray yok!' başlığıyla bir açıklama yayımlandı.

IHA26 Ekim 2020 Pazartesi 16:07 - Güncelleme:
Galatasaray'daki kritik toplantı sonrası Fatih Terim ve kulüpten açıklama

Galatasaray’da, Teknik Direktör Fatih Terim ve yönetim arasındaki krizde kritik saatler yaşandı. Fatih Terim’in son açıklamalarının ardından sarı-kırmızılı yönetim tecrübeli teknik adam ile Türk Telekom Stadyumu’nda bir araya geldi. Toplantıda Başkan Mustafa Cengiz ve Teknik Direktör Fatih Terim’in yanı sıra İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal da yer aldı. 

FATİH TERİM: HER ŞEY YOLUNDA

Terim, Başkan Cengiz'le yapılan görüşme sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Her şey yolunda" ifadelerini kullandı ve yönetimle arasındaki buzların eridiği mesajını verdi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: HİÇBİR PROBLEM YOK

Bu arada Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, NTV'ye yaptığı açıklamada "Hocamız da tweet attı, hiçbir problem yok. Birlik beraberlik içinde yola devam ediyoruz." dedi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA!

Yönetim kurulu ile Fatih Terim arasındaki toplantı sonrası Galatasaray'ın resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı. "Kenetlenin başka Galatasaray yok!" başlığıyla yapılan açıklama şöyle:

"Bugün saat 15.30'da Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz ile Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda bir görüşme gerçekleşmiştir. Gündemdeki konuların, bazı asılsız iddiaların ve kısa vadeli planların ele alındığı görüşme, kulübümüz menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlanmıştır.

Görüşmede 2020-2021 futbol sezonunu şampiyonlukla tamamlayacağımız inancı ve heyecanı pekiştirilmiştir.

23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz.

Bu yol ŞAMPİYONLUK yolu!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"FATİH TERİM BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

Bu arada Galatasaray Kulübü, Fatih Terim ile ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu.

Kulübün Twitter hesabından yapılan ve tecrübeli teknik adamın görselinin de yer aldığı paylaşımda, "Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir." denildi.

Paylaşımda Fatih Terim'in hesabı da etiketlendi.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Terim BB Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim" ifadelerini kullanmıştı.