18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Galatasaray'dan çılgın istek! Umut Bulut + 5.5 Milyon Euro

Galatasaray ile Eskişehirspor arasındaki Tarık Çamdal pazarlığının detayları belli oldu. Cim-Bom, genç oyuncuya karşılık Umut Bulut ve Yiğit Gökoğlan’ın yanı sıra 2 milyon euro teklif etti. Yiğit’e karşı çıkan kırmızı-siyahlıların ise Umut Bulut artı 5.5 milyon euro istediği öğrenildi.

28 Temmuz 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'dan çılgın istek! Umut Bulut + 5.5 Milyon Euro

Galatasaray’ın transfer gündeminde ilk sırada yer alan Tarık Çamdal konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp ile Eskişehirspor arasındaki pazarlıklar kıran kırana sürürken önceki gece tarafların anlaşma sağladığı iddia edilmişti. İki taraf da şimdilik bunu yalanlarken görüşmelerin detaylarına Milliyet ulaştı.

Buna göre Tarık Çamdal için Galatasaray çok alternatifli teklifler sundu. Cim-Bom; Umut Bulut, Yekta, Emre Çolak ve Yiğit Gökoğlan gibi isimlerle beraber Dany ve Ontivero gibi yabancılarını da bu transferde takas olarak kullanmak istedi. Eskişehirspor’un ise bu isimlerden sadece Umut Bulut’un ismine sıcak bakarak pazarlıkların bu çerçevede yapılmasını istediği bildirildi.

Bunun üzerine Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin de kasetlerden izleyerek çok beğendiği Tarık Çamdal için Galatasaray’ın Umut Bulut ve Yiğit Gökoğlan’ı bonservisleriyle beraber verip üzerine 2 milyon euro ödemeyi kabul ettiği ileri sürüldü. Ancak Eskişehir’in Umut dışındaki hiçbir ismi takas olarak kabul etmediği belirtildi.

Trabzonspor da peşinde

Galatasaray’ı asıl şaşırtan nokta ise Eskişehirspor’un son isteği oldu. Es-Es’in Tarık Çamdal için Umut Bulut ile beraber 5.5 milyon euro talep ettiği vurgulandı. Cim-Bom’un maliyeti çok yüksek noktalara varacak bu transferden vazgeçebileceği belirtiliyor. Eskişehir cephesi ise Galatasaray’ın, “vazgeçtik” açıklamasını taktik olarak görüyor.

Diğer taraftan Tarık Çamdal için Eskişehirspor ile pazarlık halinde olan diğer bir takımın da Trabzonspor olduğu belirlendi. Kırmızı-siyahlı kulübün Tarık için Karadeniz ekibinden Emre Güral ile beraber 5.5 milyon euro istediği ifade edildi. (Milliyet)