4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Sol beke 3 yerli aday! Galatasaray'dan transfer için yoğun mesai

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sol beke hem yerli hem de genç bir isim takviye etmek isteyen sarı kırmızılı ekip 3 isim üzerinde yoğunlaştı. İşte detaylar...

MERVE KANTARCI ÇULHA5 Şubat 2024 Pazartesi 09:17 - Güncelleme:
Sol beke 3 yerli aday! Galatasaray'dan transfer için yoğun mesai

Sol bek konusunu bir türlü çözüme kavuşturamayan Cim Bom, bu sorunu artık gidermek istiyor. Rota ise hem yerli hem de genç oyuncular olacak...

3 İSİM İÇİN YOĞUN MESAİ

Listenin ilk sırasında uzun süredir gündemde olan Rıdvan Yılmaz var. Kulübü Glasgow Rangers, 4.5 milyon Euro talep ederken, yönetim ise 3.5 milyon Euro önermişti. Taraflar arasında pazarlıklar devam ediyor.

Sonrasında ise listeye Fatih Karagümrük'te görev yapan Levent Mercan girdi. Kırmızı siyahlılar, 23 yaşındaki oyuncuyu bonservissiz bırakmak istemiyor. Sarı kırmızılılar ise transferi uygun bir şekilde bitirmenin peşinde.

3'ÜNDEN BİRİ OLACAK

Bu doğrultuda takas yöntemine gidilecek. Levent için Kazımcan Karataş ve bir miktar para verilecek. Eğer iki futbolcu ile de anlaşma olmazsa rota bu kez Almanya'ya kayacak.

Freiburg'un altyapısında görev yapan Berkay Yılmaz ile temaslar devam ediyor. 18 yaşındaki oyuncu, hem savunmada hem de hücumda çok etkili bir futbol ortaya koyarken, sezonun geri kalan kısmında 9 maçta 1 gol ve 3 asist ile oynadı. Cim Bom, 3 oyuncudan birini mutlaka renklerine bağlayacak.