19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Göksel Gümüşdağ koronavirüse mi yakalandı? Başakşehir kulübünden Göksel Gümüşdağ açıklaması

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Koronavirüs (Covid-19) testi yaptırdı. Göksel Gümüşdağ'ın hastanede karantina altında tutulduğu öğrenildi. Öte yandan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yaptı. Başakşehir kulübünden konu ile ilgili açıklama geldi. Peki Göksel Gümüşdağ kimdir? İşte detaylar...

26 Mart 2020 Perşembe 09:18 - Güncelleme:
Göksel Gümüşdağ koronavirüse mi yakalandı? Başakşehir kulübünden Göksel Gümüşdağ açıklaması

Koronavirüs (Covid-19) salgını Türk sporunda da etkisini göstermeye başladı. Galatasaray'da  Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak ile teknik direktör Fatih Terim'in testi pozitif çıkmıştı. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin ilkinin negatif çıktığı ancak ikinci test sonuçlanana kadar hastanede gözetim altında tutulacağı duyuruldu. Burak Yılmaz da sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Başakşehir Kulübü Başkanı olan Göksel Gümüşdağ'ın hayatına dair detaylar araştırılıyor. Göksel Gümüşdağ kimdir? Göksel Gümüşdağ kaç yaşında ve nereli?

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da önlem amaçlı koronavirüs testi yaptırdı. Yapılan ilk testin negatif çıktığı ancak ikinci bir test yapılacağı için hastanede kontrol altında tutulduğu belirtildi.

İşte Medipol Başakşehir Futbol Kulübü twitter hesabından yapılan açıklama:

Başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın sağlık kondisyonunda bu sabah ortaya çıkan belirtiler sebebiyle corona virüsü testi yaptırdığı, ilk test sonucunun negatif çıkmasına rağmen yarın akşam saatlerinde kesinleşecek olan 2. test sonuçları çıkana kadar hastanede koruma amaçlı izolasyon altında kalacağını, sağlık durumunun iyi ve takip altında olduğunu kamuoyuna duyururuz.

Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde koronavirüs testleri pozitif çıkan ve tedavi altına alınan Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ile eşi Şükran Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Golcü futbolcu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 virüsü ile biz de Milletçe mücadele etmekteyiz. Hepimiz aynı takımdayız ve en zayıf halkamız kadar güçlü bir zincir olduğumuzu unutmadan yetkililerin tüm tavsiyelerini uygulamaya devam etmekteyiz. #evdekalıyoruz ve #evdehayatvar diyoruz. Bu virüs nedeni ile kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Asıl önemli olanın ise tüm tedbirlere rağmen bu virüse yakalanmamız halinde dahi ümitsizliğe kapılmadan onu yeneceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamak olduğunu düşünüyorum. Benim yakın çevremde Fatih Hocam, Göksel abim, Abdürrahim abim ve Şükran ablam bu virüsü yenmek üzere. Çok yakında güzel haberlerini bizlerle paylaşacaklar bundan eminim. Biz Millet olarak bu güne kadar inandığımız her şeyi başardık. Yine başaracağız."

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ KİMDİR?

Göksel Gümüşdağ, 10 Ekim 1972 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniversitesi İktisat ve Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Gümüşdağ, Gümüşdağ Elektronik San. Ve Tic. LTD'nin Yönetim kurulu başkanıdır. Bir dönem İBB Spor başkanlığı yapan Gümüşdağ, 2011 yılında Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF Başkanı olmasının ardından TFF Başkan vekili olmuş fakat Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa etmesinin ardından o da istifa etmiştir. Evli ve 2 çocuk sahibi Göksel Gümüşdağ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekilliği ile birlikte Kulüpler Birliği Vakfı'nın Başkanlığını yapmaktadır. 2014 yılında Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir'in başkanı seçilmiştir. Halen İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir.

SPORTİF GÖREVLER

İstanbul Başakşehir FK Başkanı 2014- …

Kulüpler Birliği Başkanı 2014-2017

İstanbul Büyükşehir Belediye SK Başkanı 2006-2011