20 Temmuz 2026 Pazartesi / 5 Safer 1448

Görüşmeler devam ediyor Shakhtar Donetsk iç saha maçlarını Londra'da oynayabilir

Arda Turan'ın çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, Şampiyonlar Ligi iç saha maçları için Avrupa'da oynamayacak Chelsea, Fulham ve Brentford ile de görüşmelerine devam ediyor.

HABER MERKEZİ19 Temmuz 2026 Pazar 15:52 - Güncelleme:
Görüşmeler devam ediyor Shakhtar Donetsk iç saha maçlarını Londra'da oynayabilir

Arda Turan'ın takımı Shakhtar Donetsk, Şampiyonlar Ligi'ndeki iç saha maçlarını Londra'da oynayabilir.

LONDRA İHTİMALİ

The Athletic'te yer alan habere göre, Ukrayna ekibi, Londra seçeneğini ciddi şekilde değerlendiriyor.

Shakhtar Donetsk, konuyla ilgili Premier Lig'in Londra temsilcileri olan ve gelecek yıl Avrupa'da oynamayacak Chelsea, Fulham ve Brentford ile de görüşmelerine devam ediyor.

KİRALAMA BEDELİ ÖDEYECEK

Shakhtar Donetsk, üç İngiliz ekibinden biriyle anlaşması halinde o takıma stadyum için kiralama bedeli ödeyecek.

Ukrayna ile Rusya arasındaki durum nedeniyle Avrupa maçlarını sahasında oynayamayan Shakhtar Donetsk, daha önceki yıllarda Avrupa turnuvalarındaki iç saha maçlarını Almanya, Polonya ve Slovenya'da oynamıştı.

ÖNERİLEN VİDEO

Malatya'da korkutan deprem! O anlar kamerada

Kapat
Video yükleniyor...