20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Göztepe'de Fenerbahçe maçına saatler kala iki sakat!

Göztepe'de Alpaslan Öztürk ve Yalçın Kayan sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe maçının kadrosundan çıkartıldı.

18 Ekim 2020 Pazar 16:38 - Güncelleme:
Göztepe'de Fenerbahçe maçına saatler kala iki sakat!

Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Göztepe'den, maça saatler kala eksik oyuncularla ilgili bir açıklama geldi. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, tedavileri süren Stefano Napoleoni ve Batuhan Kırdaroğlu'nun yanı sıra Alpaslan Öztürk ve Yalçın Kayan'ın da Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği duyuruldu.

İşte Göztepe'nin açıklaması...

"Takımımızda mevcut tedavileri süren oyuncularımız Stefano Napoleoni ve Batuhan Kırdaroğlu'nun yanı sıra Alpaslan Öztürk ve Yalçın Kayan da Fenerbahçe müsabakasında forma giyemeyecek.

09.10.2020 tarihli antrenman esnasında sakatlanan oyuncumuz Alpaslan Öztürk'ün yapılan muayene ve tetkileri sonucunda sol uyluk arka bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. 1 haftalık tedavi süreci sonrasında maç öncesi gerçekleşen son antrenmanda sağlık ekibimiz tarafından yapılan testlerinin olumsuz sonuçlanması nedeniyle oyuncumuz maç kadrosundan çıkartılmıştır.

10.10.2020 tarihli antrenman esnasında sakatlanan oyuncumuz Yalçın Kayan'ın yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda sağ kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisi devam etmektedir."