6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Gündemi sarsacak Miralem Pjanic gelişmesi! Resmen duyuruldu

Miralem Pjanic için İspanya'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Barcelona'nın Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve sezon sonu geri dönecek olan Miralem Pjanic'i gözden çıkardığı iddia edildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi3 Mart 2022 Perşembe 21:50 - Güncelleme:
Gündemi sarsacak Miralem Pjanic gelişmesi! Resmen duyuruldu

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic, İspanya'da gündem oldu. Sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Barcelona'ya geri dönecek olan Miralem Pjanic'in Katalan ekibinde gözden çıkarıldığı ve kadroda düşünülmediği öne sürüldü.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

BARCELONA, MIRALEM PJANIC'I GÖZDEN ÇIKARDI

İspanya basınında yer alan haberlerde; La Liga devi Barcelona'nın geçtiğimiz yaz Beşiktaş'a sezon sonuna kadar kiraladığı Miralem Pjanic, kadroda düşünülmüyor. Katalan ekibi, Bosna Hersekli oyuncu için teklifleri bekliyor ve sezon sonu gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YERİNİ KESSIE İLE DOLDURACAKLAR

Barcelona'nın Pjanic'in yerine sezon sonu İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Franck Kessie'yi kadrosuna katmaya yakın olduğu öne sürüldü.

MIRALEM PJANIC'İN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic, siyah-beyazlı formayla 22 maçın 20'sinde 11'de yer aldı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi